Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Datum: 10 december 2018Naar overzicht

Extra werksessie landelijke ‘Ik Zorg’ campagne10 dec 2018

Deze werksessie wordt georganiseerd door het ministerie van VWS. Tijdens deze sessie hoort u meer over de publiekscampagne Ik Zorg die op 1 november 2018 start. U krijgt inzicht in de mogelijkheden om de campagne binnen uw eigen communicatieactiviteiten te passen. Andersom is er ruimte om vanuit organisaties de campagne te voeden. Bovendien zijn er naast communicatie ook andere manieren om mensen te helpen richting een baan in zorg en welzijn. Denk aan loopbaanoriëntatie en het beter organiseren van de regionale arbeidsmarkt.

Voor wie
De bijeenkomst is gericht op communicatie- en HR-medewerkers van zorg- en welzijnsinstellingen die zich bezighouden met het interesseren en werven van mensen voor een loopbaan in zorg en welzijn.

Waar en wanneer?
De werksessie vindt plaats op maandagmiddag 10 december in Het Muntgebouw in Utrecht. De bijeenkomst start om 13.30 uur en eindigt om 16.30 uur met een drankje.

Aanmelden
Er is een maximaal aantal plaatsen voor deze extra bijeenkomst, dus meldt u snel aan om van een plek verzekerd te zijn. Dat kan via deze link.