Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht

Contactpunt zorg en welzijn Flevoland

Op zoek naar jouw droombaan of opleiding in zorg en welzijn? Het Regionaal Contactpunt Zorg en Welzijn Flevoland helpt je op weg.

De zorg- en welzijnssector is veelzijdig en biedt veel mogelijkheden. Geïnteresseerden die meer willen weten over leren en werken in de zorg kunnen met hun vragen terecht bij het Regionaal Contactpunt Zorg en Welzijn Flevoland.

Regionaal Contactpunt
De medewerkers van het Contactpunt helpen geïnteresseerden die nadenken over een volgende stap in hun loopbaan graag verder. Ze brengen vraag en aanbod bij elkaar en hebben een actueel overzicht van vacatures, opleidingstrajecten, speeddates en andere kennismakingsmogelijkheden met het werkveld. Het contactpunt is te bereiken via contactpunt@zowelwerk.nl of via het landelijke nummer 088 - 0182 888.

Neem vandaag nog het heft in eigen hand en ga ervoor! Wacht niet langer en zet de eerste stap. Wij helpen je graag op weg!

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht

Adres

** Lees hier de privacyverklaring.

Meer informatie voor werkgevers, opleiders, gemeenten en uitkeringsinstanties?
Neem contact op met de regionale coördinatoren via contactpunt@zowelwerk.nl.

Actuele vacatures
Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden in zorg en welzijn in Flevoland? Zowelwerk.nl is dé plek waar je informatie vindt over werken en leren in de sector in deze regio. In de vacaturebank vind je alle vacatures in de regio.

Profiel aanmaken
Maak een profiel aan op de loopbaanportal van Zowelwerk. Je kunt onder andere een job-alert aanmaken, loopbaantesten maken, direct solliciteren op interessante vacatures en gevonden worden door werkgevers.
Maak een profiel aan

Campagne #IKzorg
Het ministerie van VWS startte de landelijke publiekscampagne ‘Ik Zorg’ om de veelzijdigheid van werken in zorg en welzijn laten zien en het imago van de sector verbeteren. Geïnteresseerden die meer willen weten over leren en werken in de zorg kunnen terecht bij de regionale contactpunten. Bezoek www.ontdekdezorg voor prachtige verhalen over het diverse en betekenisvolle werk binnen zorg en welzijn.